Maatwerk kenmerkt Ezendam

Standaardoplossingen bieden niet wat u wilt? U zoekt een antwoord op uw unieke vraag?

Wij gaan die uitdaging graag aan!

Gebr. Ezendam BV is uw creatieve brainstormpartner! We denken mee in het optimaliseren van uw werkzaamheden waarna we een (speciaal)machine ontwikkelen en produceren dat volledig aan uw wensen voldoet!

Wereldwijd levert Gebr. Ezendam (speciaal)machines aan diverse bedrijven in onder andere de kwekerijsector. Het gebruik van de juiste materialen en technieken, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de uitstekende service maakt ons wereldwijd tot een aantrekkelijke partner.

Van ontwerp tot realisatie vindt plaats ‘in eigen huis’. Ook de engineering verzorgen wij zelf!

Het efficiënt omgaan met materialen en mogelijkheden in combinatie met een maximale machinecapaciteit is hierbij de rode draad! Engineering is tegenwoordig méér dan een ruwe schets. Naast het programmeren van de software voor de machineaansturing en het maken van uitgebreide 3D tekeningen voeren wij ook met enige regelmaat stress analyses en dynamische simulaties uit. Door de uitgebreide en intensieve engineering komen we bij de montage niet voor onaangename verrassingen te staan. Als klant blijft u in het gehele proces nauw betrokken. Korte lijnen, daar houden we van!

Naast de projecten die volledig uit maatwerk bestaan passen wij ook standaardproducten naar wens aan. Denk hierbij aan het verhogen van standaard tractoren.

Wij kijken uit naar een brainstormsessie met u!