Maatregelen Coronavirus

Geachte klanten en relaties,

Het coronavirus verspreidt zich helaas steeds verder. Naast de strikte richtlijnen van het RIVM zien wij ons helaas genoodzaakt om, ter bescherming van U en onszelf, de reeds door ons genomen maatregelen nóg verder aan te scherpen. Bij deze willen wij U graag informeren over de genomen maatregelen om de verspreiding zo veel mogelijk te beperken en de continuïteit binnen ons bedrijf te waarborgen.

Magazijn:
U kunt alleen nog goederen op onze locatie afhalen nadat U een telefonische bestelling (074-2670635) of per mail (ivo@ezendamborne.nl voor de Landbouwmechanisatie en Kwekerijtechniek / magazijn@ezendamborne.nl voor de Veehouderijtechniek) heeft gedaan.
De bestelde goederen worden dan voor U klaargezet op de met U afgesproken tijd en plaats, zodat er geen sprake is van fysiek contact.

Vanzelfsprekend kunnen de onderdelen ook per post of pakketdienst opgestuurd worden.

Werkplaats:
Onze werkplaatsmedewerkers zullen alleen nog telefonisch bereikbaar zijn om de mogelijkheden met betrekking tot een reparatie en/of onderhoud te bespreken.

Materieel kan na telefonisch overleg met de werkplaatsmedewerker op een afgesproken tijdstip worden gebracht/afgehaald op onze locatie, op een met U afgesproken plek, zodat fysiek contact niet nodig is.

Op locatie:
Bij reparaties op locatie verzoeken wij U vriendelijk om de te repareren machine zo aan te bieden dat er voldoende afstand bestaat tussen onze monteurs en uw medewerkers.

Zonder vooraf telefonisch contact kunnen wij U momenteel helaas, omwille van Uw en onze gezondheid, niet van dienst zijn. Wij danken U voor Uw begrip en medewerking!

Blijf gezond, zorg goed voor uzelf en elkaar!

Namens directie en personeel Gebr. Ezendam BV en Ezendam Veehouderijtechniek BV