Mini-shovel, de kleine multifunctionele krachtpatser!

Mini-shovel, de kleine multifunctionele krachtpatser!

Een mini-shovel is handig op bijvoorbeeld een erf, boerderij of groenbedrijf. Of U nu wilt voeren, uitmesten, stapelen of transporteren; dankzij het ruime assortiment aanbouwdelen verandert uw mini-shovel in een universeel inzetbare alleskunner!

Dat betekent ook dat de mini-shovel uw fysiek zware werk eenvoudig kan verlichten.

Neem nou de mini-shovels van Weidemann of Sauerburger.
Ze zijn in verschillende uitvoeringen en met vele opties leverbaar! Allen goed en netjes afgewerkt.
Ook aan het gemak is gedacht! Wanneer er weinig ruimte is, bijvoorbeeld bij werkzaamheden in de stal of in opslagruimtes, zijn ze met hun kleine draaicirkel en optimale wendbaarheid de beste keus!

Standaard beschikken de Weidemann mini-shovels over een omvangrijke en robuuste uitrusting. Maar U kunt ook bijvoorbeeld de motor, assen, aandrijving, cabine of hydrauliek op maat configureren indien gewenst. Hierin denken we graag met U mee! En dankzij het hydraulische snelwisselsysteem kunnen aanbouwdelen eenvoudig worden verwisseld. Zo is uw machine meteen weer klaar voor gebruik. Dat verhoogt de productiviteit en efficiëntie.

Laat U verbazen over het ruime assortiment aan mini-shovels, aanbouwdelen en alle bijbehorende opties! Wij denken met U mee en adviseren U graag bij de aanschaf van een nieuwe mini-shovel!
Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van (jong)gebruikte mini-shovels en aanbouwdelen!

Uiteraard bent U bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van diverse merken mini-shovels zoals Weidemann, Sauerburger, Gehl, Mustang.