Divisie veehouderijtechniek

Uw totaalleverancier op het gebied van veehouderijtechniek

Door een bedrijfsovername in 1993 is Gebr. Ezendam B.V. naast de landbouwmechanisatie ook gestart met veehouderijtechniek. De veehouderijtechniek bestond toen uit 2 medewerkers. Inmiddels is het, mede door de invoering van de melkrobot, uitgegroeid tot 15 medewerkers en specialiseert het bedrijf zich in oplossingen voor stalinrichtingen, melktechniek, koeltechniek, mestverwerking en ventilatiesystemen.

Wij zijn total solution dealer van GEA Farm Technologies.

Als dealer van GEA Farm Technologies leveren we het totale GEA-pakket: van melkstallen en melkrobots tot melkkoeltanks, stalinrichtingen en Houle-mestverwerking. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het ventilatiesysteem van Oberleitner voor de grotere professionele stallen.

MIone en GEA-monobox
Naast het MIone-multiboxsysteem verkopen wij ook de GEA-monobox die een capaciteit heeft van zo’n zeventig koeien. Beide systemen melken uw koeien zo natuurlijk als mogelijk en bieden uw bedrijf veel slagvaardigheid en flexibiliteit.

Automatisch voeren
Wij zijn ook leverancier van Mullerup, dé expert in automatisch voeren. Het Mullerup-voersysteem van GEA laadt en mixt volledig automatisch en voert vooraf geprogrammeerde rantsoenen aan de diverse groepen. Het gevolg is een betere voeropname en minder restvoer.