Divisie veehouderijtechniek

Uw totaalleverancier op het gebied van veehouderijtechniek

Door een bedrijfsovername in 1993 is Gebr. Ezendam B.V. naast de landbouwmechanisatie ook gestart met veehouderijtechniek. De veehouderijtechniek bestond toen uit 2 medewerkers. Inmiddels is het, mede door de invoering van de melkrobot, uitgegroeid tot 15 medewerkers en specialiseert het bedrijf zich in oplossingen voor stalinrichtingen, melktechniek, koeltechniek, mestverwerking en ventilatiesystemen.

Wij zijn total solution dealer van GEA Farm Technologies.

Als dealer van GEA Farm Technologies leveren we het totale GEA-pakket: van melkstallen en melkrobots tot melkkoeltanks, stalinrichtingen en Houle-mestverwerking. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het ventilatiesysteem van Oberleitner voor de grotere professionele stallen.

De GEA DairyRobot R9500
De nieuwe norm in automatisch melken!

Het DairyRobot R9500 automatisch melksysteem zorgt voor optimale melkkwaliteit en perfecte speenconditie voor een langere levensduur van uw koeien. De korte melkslangen zonder vernauwingen in de meetapparatuur zorgen voor een minimum aan vacuümdrop waardoor de capaciteit zeer hoog is.
Het moderne en functionele ontwerp van de DairyRobot R9500 met een groot touchscreen en eenvoudige bereikbaarheid van de uier, vereenvoudigt het management terwijl u eenvoudig de koeien kunt bereiken die speciale aandacht nodig hebben. De DairyRobot R9500 is zeer compact qua bouw en daardoor praktisch overal inpasbaar. Het overzichtelijke grote touchscreen zorgt voor een eenvoudige bediening. De DairyRobot R9500 is de meest compacte melkrobot en heeft daardoor vele plaatsingsmogelijkheden zodat we voor iedere situatie de perfecte oplossing kunnen bieden!

Uiteraard voorzien we U ook nog graag van een (gebruikte) MIone melkrobot!

Automatisch voeren
Wij zijn ook leverancier van Mullerup, dé expert in automatisch voeren. Het Mullerup-voersysteem van GEA laadt en mixt volledig automatisch en voert vooraf geprogrammeerde rantsoenen aan de diverse groepen. Het gevolg is een betere voeropname en minder restvoer.