Intelligent voederen, uw beesten zullen er van smullen!

Uw totaalleverancier op het gebied van veehouderijtechniek

Zorg dat ook u in de toekomst minder werk heeft met het voeren van uw vee!

Gebr. Ezendam BV in Borne kan u ondersteunen in het maken van een weloverwogen keuze omtrent het voersysteem. De Mix Feeder van GEA Farm Technologies is een volautomatische voederwagen waarop u kunt vertrouwen. Hij mixt en voert individuele rantsoenen aan uw dieren. Hij doet dit heel relaxed, nauwkeurig en stil. U zult uw ogen uitkijken!

Er zijn twee beschikbare systemen. Namelijk de GEA mixfeeder en de GEA mix and carry. De GEA mixfeeder is een mengbak die zelfstandig door laadt, mengt en verdeelt in de stal.

GEA Mixfeeder

De GEA mix and carry is een systeem waarbij gebruikt wordt gemaakt van een vaste menger, hierdoor is een nog hogere capaciteit te behalen met het systeem.

GEA Mix and Carry

De FRone vereenvoudigt het werk in de stal en bespaart kostbare tijd die kan worden gebruikt voor meer belangrijke dingen op de boerderij.

Intelligent voederen, uw beesten zullen er van smullen!

De GEA FRone duwt het voer in de richting van het voerhek op vooraf ingestelde momenten en op basis van de vastgestelde routes. Dit zorgt er voor dat de koeien constant toegang hebben tot vers voedsel. Deze voeraanschuifrobot voert haar werkzaamheden met een maximum snelheid van 6 meter per minuut erg nauwkeurig en betrouwbaar uit.

Een andere kracht van de FRone is de eenvoudige bediening! Daarnaast keert deze slimme voeraanschuifrobot na de route zelf terug naar het laadstation!

Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten Edwin Markink (06-15899571) en Dinand Kemper (06-55794919)!! Voor al uw producten van GEA Farm Technologies bent u bij ons aan het juiste adres!