Voor een verreiker, shovel en aanbouwdelen zit u bij ons goed!

Voor een verreiker, shovel en aanbouwdelen zit u bij ons goed!

Vakbekwaam, betrouwbaar en flexibel, dat zijn de kenmerken van Gebr. Ezendam in Borne. Uw shovel of verreiker is bij ons dan ook in goede handen voor een onderhoudsbeurt of reparatie! Regelmatig onderhoud is immers de sleutel tot een lange levensduur van elke machine.

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. De werkplaatsen zijn voorzien van alle benodigde (moderne) apparatuur om uw shovel of verreiker te kunnen onderhouden en repareren. In combinatie met het omvangrijke onderdelenmagazijn zorgen wij er voor dat uw shovel of verreiker niet langer stil hoeft te staan dan nodig.

Voor een reparatie op locatie komen wij graag met een van onze compleet uitgevoerde servicebussen naar u toe!

Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden en repareren van shovels en verreiker van o.a. Terex, Caterpillar, Volvo, Liebherr, Ahlmann, Manitou, Dieci, Merlo, Genie etc.

Neem contact op met onze adviseurs. Ze luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Dankzij hun advies kunt u weloverwogen een shovel of verreiker aanschaffen welke volledig aansluit aan uw wensen!

Wij zijn trots de Merlo verreikers te mogen vertegenwoordigen! Een product waar we volledig achter staan! Merlo verreikers zijn wendbaar en compact, zodat u ook in kleine ruimtes goed kunt manoeuvreren.

Bent u ook benieuwd naar ons aanbod aan deze krachtpatsers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar!