Vergunningsvrij* meer buitenruimte met een tentstal van topkwaliteit!

Vergunningsvrij* meer buitenruimte met een tentstal van topkwaliteit!

Bij Ezendam Veehouderijtechniek zijn we al meer dan 40 jaar uw betrouwbare partner voor innovatieve oplossingen in de landbouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van topkwaliteit tentstallen die snel te plaatsen zijn, betaalbaar zijn en bovenal een lange levensduur bieden.

Of u nu behoefte heeft aan huisvesting van vee, een hooischuur, opslagruimte voor landbouwmachines, overkapping van uw voerkeuken, vaste mestopslag of een buitenwerkplaats, wij hebben een tentstal voor u die naadloos aansluit bij uw praktijk.

Geen vergunning en beton fundering nodig!
Voor verschillende uitvoeringen van onze Smart en Arc tentstallen met een nokhoogte tot maximaal 5 meter is geen bouwvergunning vereist*. Bovendien kunnen onze zelfdragende tentstallen rechtstreeks op verharde grond worden verankerd met pennen en platen, zonder de noodzaak van een beton fundering. Dit resulteert in een snelle en efficiënte installatie op het bouwblok, zonder langdurige bureaucratische procedures. *Informeer bij uw eigen gemeente of dit ook in uw situatie geldt.

Oerdegelijk, flexibel en modulair
Onze oerdegelijke tentstallen zijn ontworpen voor intensief gebruik, vereisen minimaal onderhoud. Ze worden zowel standaard uitgevoerd als geheel naar wens van de klant op maat gemaakt, dankzij de modulaire en flexibele opbouw. Ontdek vandaag nog hoe onze tentstallen uw agrarische activiteiten naar een hoger niveau kunnen tillen!

Complete installatie en stalinrichting
Met onze ervaring en expertise begeleiden wij u bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Wij verzorgen montage van onze tentstallen in heel Nederland door ons eigen team en bieden 5 jaar garantie op onze tentstallen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete en vakkundige stalinrichting.

Uw unieke tentstal:

  • Vergunningsvrij*
  • Betaalbaar
  • Modulair en flexibel
  • Minimaal onderhoud
  • Snelle installatie
  • Duurzaam
  • Diervriendelijk