GEA Total solution dealer

GEA Total solution dealer

Wij zijn total solution dealer van GEA Farm Technologies.

Als dealer van GEA Farm Technologies leveren we het totale GEA-pakket. 

De GEA DairyRobot R9500
De nieuwe norm in automatisch melken!

Het DairyRobot R9500 automatisch melksysteem zorgt voor optimale melkkwaliteit en perfecte speenconditie voor een langere levensduur van uw koeien. De korte melkslangen zonder vernauwingen in de meetapparatuur zorgen voor een minimum aan vacuümdrop waardoor de capaciteit zeer hoog is.
Het moderne en functionele ontwerp van de DairyRobot R9500 met een groot touchscreen en eenvoudige bereikbaarheid van de uier, vereenvoudigt het management terwijl u eenvoudig de koeien kunt bereiken die speciale aandacht nodig hebben. De DairyRobot R9500 is zeer compact qua bouw en daardoor praktisch overal inpasbaar. Het overzichtelijke grote touchscreen zorgt voor een eenvoudige bediening. De DairyRobot R9500 is de meest compacte melkrobot en heeft daardoor vele plaatsingsmogelijkheden zodat we voor iedere situatie de perfecte oplossing kunnen bieden!

Routesales: Ruim aanbod, eenvoudig bezorgd

Routesales: Ruim aanbod, eenvoudig bezorgd

Als u in het bezit bent van een melkinstallatie van Gebr. Ezendam BV zal eens in de 5 a 7 weken de Namarkt Specialist verschijnen.

Deze Namarkt Specialist levert alle benodigdheden voor uw melkinstallatie. Denk hierbij aan tepelvoeringen, reinigingsmiddelen, zuren enzovoort. Ook voorziet hij U graag van eventueel benodigde reserve onderdelen.

Om het pakket compleet te maken hebben wij een groot assortiment met veel bruikbare aanverwante artikelen. Voor een infuus, bolus, schep groot of klein moet u dus ook bij de Namarkt Specialist zijn!

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten! Gezien de grote omvang van het assortiment heeft onze Namarkt Specialist niet alle producten op voorraad. Maar uiteraard kunt u alle producten uit de catalogus bestellen. De bestellingen kunnen worden gemaild naar namarkt@ezendamborne.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met U op.

Wist U dat de Namarkt Specialist ook regelmatig aantrekkelijke (win)acties heeft? Houdt hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!

Komt de Namarkt Specialist nog niet bij U langs, maar bent U hierin wel geïnteresseerd? 

Onderhoud aan uw kostbare materialen

Onderhoud aan uw kostbare materialen

Periodiek onderhoud aan uw melkrobot of melkmachine verlengt de levensduur!

De melkinstallatie is een van de belangrijkste apparaten op uw melkveebedrijf. Om de werking van de melkrobot of melkstal optimaal te houden is een degelijk periodiek onderhoud dus van groot belang. Een goed functionerende melkinstallatie draagt in de eerste plaats bij aan een hoge melkkwaliteit. Bovendien bevorderd het ook de uiergezondheid!

Met het laten uitvoeren van preventief onderhoud beperkt U storingen tot een minimum en verlengt U de levensduur van uw installatie. Hierdoor bespaart U vele kosten op de lange termijn.

Gebr. Ezendam BV is KOM gecertificeerd en onze servicemonteurs zijn KOM gediplomeerd. Zij beschikken over de nieuwste (geijkte) apparatuur en werken vanzelfsprekend volgens de eisen en richtlijnen van zowel de stichting KOM als de zuivelfabriek!

Uw exclusieve importeur voor Tentstallen

Uw exclusieve importeur voor Tentstallen

Wij zijnimporteur van Antonini DUEA AgriZooTech!
Dé oplossing voor opslag en huisvesting!  

Deze structuren voor opslag en vee bestaan uit stalen constructies met zeil. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die geschikt zijn voor opslag van stro en ander ruwvoer, machineberging en huisvesting voor vee.
Teven zijn er uitvoeringen voor stalling van caravans en campers verkrijgbaar.