Moderne stalinrichting volgens de laatste normen

Moderne stalinrichting volgens de laatste normen

De complete stal van A tot Z ingericht door Gebr. Ezendam B.V.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een gedeeltelijke vervanging. Gebr. Ezendam B.V. in Borne is uw specialist op het gebied van stalinrichting.

Wij werken in de stalinrichting veelal met producten van gerenommeerde merken als Royal de Boer. Ons ruime assortiment biedt voor elke casus een oplossing!

Ook voor artikelen die bijdragen aan het comfort van uw vee bent U bij ons op het juiste adres. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse varianten koeborstels welke vaak al uit voorraad leverbaar zijn.

SRone Mestrobot

.

Interessante kosten- en arbeidsbesparende middelen!

Interessante kosten- en arbeidsbesparende middelen!

In de loop van de jaren zijn er diverse ontwikkelingen geweest van producten die het zware werk op uw boerderij kunnen verlichten. Wat dacht U bijvoorbeeld van de DairyFeed F4800 voeraanschuifrobot waarbij het handmatig aanschuiven van voer tot het verleden behoort?

Of de Autoscraper mestrobot, voor het reinigen van de roosters in uw stal. Door een hogere mate van hygiëne in de stal wordt er voorkomen dat er klauwproblemen ontstaan.

Meer dan ooit draait stalinrichting om kennis!

Een doordachte stalinrichting werkt niet alleen prettig, maar scheelt ook veel werk per dag. Zeker bij grotere stallen spelen zaken als koeverkeer, looplijnen en arbeidsefficiency een essentiële rol. En natuurlijk koecomfort en duurzaamheid! We nodigen U graag uit om met ons in gesprek te gaan over de inrichting van uw stal. Onze adviseurs denken graag met U mee en ontwerpen indien gewenst een duurzaam stalconcept, gebaseerd op uw wensen en toekomstplannen. Zo ontstaat een eindresultaat waar U iedere dag van zult profiteren en waardoor U als veehouder nog meer tijd heeft voor uw passie, uw vee!